Avorriment marca España

Tothom que creu que la independència de Catalunya arribarà en un termini relativament curt de temps té dret, ara mateix, a expressar públicament el profund avorriment que pateix a causa de les proeses de la marca España.

avorrimentSi es pensa que la cosa va per llarg, té sentit suportar amb resignació la dilatada tirallonga de despropòsits que protagonitzen avui sí demà també els personatges de les Castelles i part de la seva perifèria. Fer-ho així pot arribar a ser, fins i tot, una demostració d’intel·ligència.

Però si no és el cas, un cop superades les temptacions vinculades a la voluntat de comprensió i a la capacitat d’indignació, només queda la sensació de tedi davant d’espectacles que retraten els seus intèrprets.

L’España retrògrada del ministre Gallardón; l’España prepotent del ministre Margallo; l’España rosegaciris de la ministra Báñez; l’España penques de la ministra Mato; l’Espanya fatxenda del ministre Montoro; l’España de la grisor funcionarial del president Rajoy; l’Espanya servil del ministre De Guindos…

Les espanyolades dels Monagos, la supèrbia dels Griñans…

El ridícul del lapao, els invents del doctor Franz de Copenhaguen a l’hora de fer infraestructures, la pervivència de la medievalitat, el menyspreu constant al medi ambient en favor de la fiesta i els capos de la construcció, la cosa terrible del Tribunal Constitucional i la terrible cosa de la seva Constitució, el franquisme latent sempre en potència i a cops en acte…

Haver de conviure amb tots aquests valors eterns -i amb tots els altres- cansava. Ara avorreix. Profundament.

Anuncis

Escriu quelcom, si vols...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s