Fins ara, Miliki!

Tardes de televisió en blanc i negre, però sabíem que el vestit era vermell perquè de tant en tant sortíeu a la portada del TP (el Teleprograma, per als no iniciats: una revista setmanal dedicada a la programació televisiva que va ser una de les primeres víctimes del desgavell de canvis en les graelles que van aportar les privades; fins aquells moments, el TP era la bíblia setmanal del teleespectador).

El ¿Cómo estan ustedes? que encara ara se sent a dir de tant en tant és vostre. Érem tots tan innocents: sempre estàvem bé!

La aventura: l’esquetx d’humor absurd apte per a infants en què intervenia el senyor Chinarro, estètica clàssica de l’època –calba amb guarniments laterals, cara rodona, bigoti amb presència– per a l’ase de tots els cops.

Mi barba tiene tres pelos, La gallina turuleca, En el auto de papá, Don Pepito y don José… Qui les coneix, ja sap què és vol dir. Quant a la resta, és inútil intentar explicar-se.

El gran circo de TVE, una cita obligada amb l’emissora que era una i gran i gens lliure. S’hi feien volar globus, però no s’enlairaven gaire. Ni tant sols si es llançaven des de la terra d’escudella.

Fofó i Don Cicuta van morir el 1976. Félix Rodríguez de la Fuente, el 1980. Kiko Ledgard, el 1995. El Cousteau, el 1997. Estaràs ben acompanyat, Miliki!

Els que ens quedem sempre podem anar dient allò de nianonianoooooooo

Anuncis

One comment on “Fins ara, Miliki!

  1. padu ha dit:

    nonianononiaaaaanoooooo.Vamos de paseo en un auto nuevo, et trobarem a faltar Miliki.

Escriu quelcom, si vols...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s