‘Picaresca Champions League’

El màster en Escanyapobrisme que estan cursant Rajoy i la seva alegre colla de ministres populars ha posat de relleu l’existència de 150.000 persones difuntes però plenes d’optimisme: han estat anant a la farmàcia a comprar medicaments, potser amb l’esperança de revertir una situació, la seva, que es tendeix a considerar irreversible. Malauradament, hi ha qui troba que aquesta circumstància és l’evidència d’un frau.

A més, amb el suport de les màquines de comparar llistes –també conegudes com a ordinadors–, Mariano & Co. han detectat que hi ha unes 800.000 persones que han estat rebent beneficis de la Seguretat social tot i no tenir-ne cap dret –des del punt de vista de la correcció administrativa–. També es parla de frau, és clar.

Els mitjans de comunicació han fet saber que bona part d’aquestes irregularitats s’han produït en aquella comunitat meridional i assolellada en què el PER i els pagaments del deute històric es consideren drets adquirits i en què, segons els rumors sempre malintencionats, pel que es treballa de veritat és per a les festes.

L’impopular govern popular a càrrec de la recaptació extrema estatal ha de fer dues coses de manera immediata.

D’una banda, ha d’oferir una compensació econòmica a cada andalús i a cada andalusa –els difunts amb menys de cinc anys d’antiguitat també l’haurien de percebre– com a reconeixement a la intensitat amb què prenen part en la Picaresca Champions League: estan en els llocs capdavanters i això té molt de mèrit.

De l’altra, han d’enviar amb urgència un escamot d’investigació que ha de censar i valorar tot allò que pugui ser de profit en el timoneig d’allò que ells en diuen España.

Ara bé, així les coses i a partir de les dades empíriques que certifiquen que no s’han de barrejar les pomes i les peres i que Spain is different, potser fóra bo prendre algunes decisions en l’àrea septentrional.

Anuncis

Escriu quelcom, si vols...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s