Web Puig per a les denúncies ciutadanes

Felip Puig, des de la seva posició com a conseller d’Interior del govern de la Generalitat de Catalunya, fa saber que té previst que la setmana vinent –la que comença amb el dia del llibre i de la rosa– es posarà en marxa el web que ha de servir per delatar i desemmascarar els col·lectius d’intel·lectuals que emparen els violents.

En l’època del copia i enganxa, és bo fer les coses fàcils.

Per això, la llista de denunciats al nou web de la conselleria d’Interior pot incloure els següents:

– Mariano Rajoy, president del govern de l’Estat, per la inducció a la utilització salvatge de tisores de dimensions no homologades i amb les puntes no arrodonides.

– Miguel Martín, president de l’Associació Espanyola de la Banca, per liderar el grup de cracs de les finances autor intel·lectual de les accions preferents. També se’l pot denunciar per ingestió excessiva de líquid.

– Ana Pastor, ministra de Foment, per voler subvencionar les autopistes madrilenyes i, a la vegada, allargar el període de peatge de les catalanes. També se la pot denunciar per atemptat ecologista per la seva insistència a voler rebentar els Pirineus.

– Ana Mato, ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, per violentar els pensionistes amb pujades mal escalades en el preu dels medicaments. Aquesta denúncia s’ha d’acompanyar amb la denúncia a Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, per manllevar amb insistència als pensionistes un euro per producte adquirit en farmàcies.

– Cándido Méndez, secretari general d’UGT, i Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO, per engany continuat en el temps i en l’espai durant anys i panys amb finançament públic en fer veure que realment els preocupava alguna cosa el benestar dels treballadors.

– Cristóbal Montoro, ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, per utilització perillosa d’armes blanques en actes delictius com ara la punyalada a traïció, per connivència amb els defraudadors i per abús de poder aplicat a la població civil desarmada i indefensa.

– Alberto Ruiz-Gallardón, ministre de Justícia, per intent de violació dels drets de la dona amb consecució per abús de posició dominant al Congrés de Diputats.

– José Luis Rodríguez Zapatero, expresident de govern de l’Estat, per conducció política perillosa i inconscient amb possibilitat certa de risc greu per als seus governats.

Amb aquests deu denunciats, la conselleria d’Interior ja pot posar fil a l’agulla i, a la vegada, celebrar amb publicitat la bondat i l’eficàcia de la seva proposta a la societat. Com que la llista pot ser molt llarga, quan ho tinguin tot enllestit, que ho facin saber: segur que reben més col·laboració ciutadana.

Escriu quelcom, si vols...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s