Coses del Facebook

El Facebook és un món, tot un món, amb les seves normes, la seva vida interior, els seus incidents, les seves relacions amb l’exterior i, fins i tot, els seus fenòmens paranormals.

Una de les coses misterioses del Facebook té a veure amb les desaparicions. El facebooker F.B. –per posar un exemple– té una quantitat determinada i controlada d’amics del Facebook. Un dia qualsevol, s’adona que algú ha deixat de ser amic seu. Encuriosit, repassa la seva llista d’amics i no aconsegueix trobar-ne a faltar cap. Quina manera més ximple de perdre amistats… La nota positiva és que la relació ha acabat sense crits ni tensions.

Una altra de les coses misterioses del Facebook té a veure amb la transmutació de les identitats. El facebooker F.B. percep que té amics nous i sap del cert que no ha acceptat cap sol·licitud d’amistat. Si sent una curiositat prou intensa en relació a l’afer, invertirà una estona a esbrinar qui és el nouvingut i es demanarà, posteriorment, el perquè del ball d’identitats. D’altra banda, si no aconsegueix saber quina era la identitat anterior del nouvingut, tindrà dubtes profunds sobre la seriositat de la seva llista d’amistats.

En la categoria dels casos extrems, una de les amistats del facebooker F.B. mor. No té gaire sentit mantenir amistat amb una persona que ja no hi és. Des de la lògica, procedeix a esborrar-la de la seva llista d’amics. I malgrat la lògica del fet, no pot evitar un cert sentiment de culpabilitat. Com si tornés a matar la persona que, malauradament i abans d’hora, ja és morta.

Quina cosa, això del Facebook…

Anuncis

Escriu quelcom, si vols...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s